Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink:

Jogi képviselet és tanácsadás magán,- és jogi személyeknek egyaránt

Jogi képviselet keretében ellátjuk az Ön állandó általános jogi képviseletét akár eseti megbízás, akár havi keret-megállapodás alapján annak érdekében, hogy szerződései az elvárásainak megfelelőek legyenek és „problémás partnerei” ne Önt zaklassák folyamatosan.

Eseti megbízás alapján megoldjuk az Ön speciális természetű és kiemelt fontosságú ügyeit.

Jogi tanácsadás keretében eseti megbízás alapján szöveges állásfoglalást illetve iránymutatást adunk az Ön részére, hogy kérdései megoldásra találjanak.

Végelszámolás lefolytatása

A 2006. évi V. törvény rendelkezéseinek megfelelően amennyiben a társaságok legfőbb szerve elhatározza a társaság végelszámolását a cégek legfőbb szerveinek megbízása alapján történő eljárások bonyolítását is végzik munkatársaink. A végelszámoló feladata a végelszámolás alatt álló cég vagyonának értékesítésével a hitelezői igények kielégítése, az esetlegesen megmaradt vagyonelemek tulajdonosok közötti szétosztása, majd az adminisztrációs feladatok elvégzése után a cég cégjegyzékből történő kivezetése.

Bizalmi vagyonkezelést is vállalunk.

Ügyfélkapcsolat (elvünk: Mindig rendelkezésre állunk, mert helyettes is van!)

Az Ügyfelet egy ’mini iroda’ szolgálja ki, amely 2-4 főből áll, akik a megbízó szakmai területének specialistái. A napi kapcsolattartást két személy végzi, egy elsődleges kapcsolattartó és egy helyettes, hogy az ügyfél ne érezhesse meg a hiányt, ha vezető jogász esetlegesen akadályoztatva van.

 

Angol és Kínai nyelven is dolgozunk továbbá német és francia nyelven tájékoztatást adunk.

Technikai háttér

Informatikai hátterünk kiemelkedő, melynek segítségével online kapcsolatunk van országos szinten a cég- és földhivatali nyilvántartásokkal és elsők között biztosítottuk ügyfeleink részére az elektronikus cégeljárást.

Magas szinten biztosítjuk ügyfeleinket az elektronikus eszközökön a kapcsolattartást elősegítve ezzel az azonnali reagálási lehetőséget.

Elektronikus aláírással is rendelkezünk.

 Az interneten történő kapcsolattartás és ügyintézés is megoldott.

 TITOKTARTÁSI KÖTELEZETTSÉGÜNK PÉLDAMUTATÓ AZ ADATKEZELÉS TERÜLETÉN IS.

 

Üzletviteli tanácsadás, letétkezelés

Az Ön részére nem csak jogi természetű témában nyújtunk segítséget. Kialakított kapcsolatrendszerünk révén ügyfeleink részére nyújtunk jogi szolgáltatást kiegészítő tanácsadást a következő témákban: adó, befektetés, büntető és szabálysértési eljárás, csőd, felszámolás, ingatlan, internet, könyvelés, könyvvizsgálat, pénzügy, szabadalom. Forduljon hozzánk bizalommal, mivel számos terület megbízható képviselőivel napi kapcsolatban állunk.

Az Ügyfeleink részére külön letéti bankszámlával rendelkezünk, ahol az iroda pénzügyi forgalmától teljesen függetlenül az ügyfél által jól követhetően letétet kezelünk.

Az iroda Vezetője résztulajdonosa egy 1999. óta működő könyvelő Kft-nek így cégek, egyéni vállalkozások könyvelését is vállaljuk.