Szakmai Tapasztalat

Peres ügyek, képviselet A hatóságok előtt

Peres képviseletet az erre szakosodott több évtizedes tapasztalattal rendelkező ügyvéd látja el mind polgári-, mind gazdasági,- mind pedig büntetőügyekben.

A perek írásbeli előkészítésére fektetjük a legnagyobb hangsúlyt,                                      hatékonyan elősegítve ezzel a megbízónk pernyertességét és a bírói döntési munkát.

SZERZŐDÉSEK JOGA, SZERZŐDÉSPARK ELKÉSZÍTÉSE ÉS GONDOZÁSA

Jelentős számú magyarországi cégalapításánál voltunk jelen, ahol munkánk magában foglalta a teljes kereskedelmi szerződésrendszer elkészítését.

A már működő gazdálkodó szervezeteknél áttekintjük a meglévő szerződésparkot szükséges módosításokra javaslatot teszünk.

Munkajogi szerződések naprakészen tartására figyelemmel vagyunk. Véleményezzük ügyfeleink eseti szerződéseit.

 

Ügyfeleinkkel elektronikus úton tartott kommunikációval azonnal tudunk kapcsolatot teremteni és tanácsot adni.

 

SZEMÉLYES KÉPVISELTET A TÁRGYALÁSON

Célunk a személyes kapcsolat folyamatos fenntartása.

Ezen személyes kapcsolat egyrészt az ügyfél által lényegesnek ítélt tárgyalásokon való képviseletet, másrészt a megbízó igényeihez mért rendszeres személyes jelenlétet az ügyfél székhelyén.

 

TÁRSASÁGI JOG

A társasági jog napi munkánk része minden társasági forma vonatkozásában. Jelentős számú cég állandó, teljes körű jogi képviseletét ellátó ügyvédi irodaként a cégátvilágítás a fúziók, szétválások és a vállalat felvásárlások területén széleskörű tapasztalattal rendelkezünk.

Üzletrészek értékesítésében való közreműködésben nagy a jártasságunk.

Amennyiben versenyjogi kérdések merülnek fel speciális szakértelemmel rendelkező együttműködőt partnert hívjuk segítségül.

 

MUNKAJOG

Munkajog területén szükség szerint teljes körű munkajogi átvilágítást végzünk.                                                                       Jelentős sikerrel képviseljük megbízóinkat munkaügyi perekben mind munkaadói-, mind pedig munkavállalói oldalról.

 

FOLYAMATOS TÁJÉKOZTATÁS A CÉGET ÉRINTŐ JOGSZABÁLYOKRÓL

Irodánk ügyfelei részére tájékoztatást nyújt a sokszor érthetetlen-, vagy csak jogászok által értelmezhető jogszabály módosításokról, követve a bírósági/hatósági gyakorlatot is.

Igény esetén követjük a megbízó ügyfeleink számára kiemelten fontos jogterületeket jogszabály módosításait, melynek változásairól értesítést adunk.