Bemutatkozás

Kedves Ügyfeleink és Kedves Látogatóink!

Több évtizede működő iroda vezetőjeként büszke vagyok arra, hogy egy magas szakmai színvonalú, képviseletet és tanácsadást ellátó irodaként tartanak minket számon.

Tapasztalatunk rámutatott arra, hogy a jó ügyvéd ügyfelei számára úgy tud hatékony segítséget nyújtani, ha együtt gondolkodik megbízójával, tanácsainak célja elsődlegesen a probléma megelőzése és a jövőbemutatás. Ezen kívül felismeri az adott ügyben a kockázatokat és kreatív megoldásokat keres, pontos, szakszerű írásbeliségre törekszik, peren kívüli megegyezésre az ügyfél érdekeit nézve elsődlegesen. Bonyolultabb ügyeket az iroda teljes állományának eszével oldjuk meg.

Együttműködő: Ifj. Dr. Tiborcz Attila nemzetközi – Kínai; Hong-Kongi jogot ismerő – a Távol keleti és Eu-jogban gyakorlott szakjogász.

Gazdasági jog területén könyvelő-adótanácsadó irodánk is közreműködik, melynek két könyvvizsgáló tagja van.

Ingatlanjoggal, Családi joggal kapcsolatban munkánkat a diszkréció mellett, (vagyon megosztás területén) a szakértelem jellemzi a gazdasági jogban profi jártasságunk miatt.

A földdel kapcsolatos ügyeket nem csak jogászként, de földművelőként is ismeri egyik tagunk.

Öröklési jog külön kiemelt terület az irodában, öröklési jogvitákban jelentős számú pere volt már az irodának.

Kártérítési perekben eredményesen képviseljük ügyfeleinket.

Büntető ügyek egyik tagunknak nem csak a munkája hanem a hobbija is.

Szabadalmi ügyekben kellő jártassággal rendelkezünk.

Elismert szakértőkkel kialakult kapcsolatunk van, hogy bevonjuk őket peres ügyeinkbe.

Ügyvédi irodánk dinamikusan fejlődik.

Jelentős számú ügyfélkörrel rendelkezünk, ennek ellenére teljesen egyéniesített, személyre szabott az ügymenetünk.

Valamennyi munkatársunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik az általános polgári jog, a családi jog és társasági jog, munkajog, peren kívüli,- és a perbeli képviseletet ellátása terén egyaránt.

Mediátori szerepet vállalunk a polgári jogviták gyors- és peren kívüli rendezésére. (Büntető ügyekben is megengedettség esetén.)

Az iroda ügyfélkörét a magánszemélyek jelentős számán túl, elsősorban hazai és külföldi kis,- és közepes vállalkozások alkotják.

Több magánszemély és jogi személy állandó jogi képviselői vagyunk, van akinek évtizedek óta.

Irodánk profi szinten teljes körű jogi– és könyvelési, valamint könyvvizsgálati és adó tanácsadási szolgáltatást nyújt megbízói részére (igény szerint angol, német, francia és kínai nyelven is).

Ezen túlmenően kollégáink szakterülete a cégátvilágítás, vállalati outsourcing, ingatlan tranzakciók, az ingatlan beruházások terén felmerülő jogi feladatok.

Munkatársaink: